skolekredsen
Højskolens bais
DRH - fremtid
vær med til at forme skolen

Skolekredsen

For at kunne skabe en levende skole i et dejligt lokalområde, er det vigtigt at have gode mennesker, der vil være medlem af vores skolekreds. 
Skolekredsen er en forudsætning for vores højskole. 
På skolekredsens generalforsamling vælges højskolens bestyrelse.
 Vi er aktive i det lokale område med en række samarbejdspartnere som: Vig Festivalen, Vig Bio, Kræftens bekæmpelse, Turistforeningen, Odsherreds Kommune, mfl. Vi lægger vægt på, at have en levende og aktiv skolekreds. Derfor gør vi lidt ekstra for vores medlemmer. 
 Medlemsskabet giver bl.a.: Rabat/gratis adgang ved skolens arrangementer følg med i kalenderen her: 
Link DRH Kalender Årets program sendt ind ad døren Generalforsamling med buffet og underholdning Mulighed for at præge skolens udvikling Mulighed for at benytte skolens faciliteter Rabat på vores Yogahold (undervisning hver mandag) Om TriYoga TriYoga er en blid, systematisk, mindfull træningsform, for alle der ønsker at gøre noget aktivt for at opnå fysisk og mental velvære. TriYoga beskrives som ‘meditation i bevægelse’ og bringer dig ned i kroppen, løsner op for spændinger og efterlader både krop og sind renset og med fornyet energi og overskud. Det er Yoga for alle, - uanset om du er begynder eller har masser af erfaring. Undervisere Undervisere er Katrine Ingelhardt og Simon Jespersen, der begge er erfarne Yoga undervisere og certificerede indenfor TriYoga. Har du spørgsmål vedrørende yogaundervisningen, er du velkommen til at kontakte os på : yoga@drh.dk eller tlf 27573440. Sted Den Rytmiske Højskole (i salen), Jyderupvej 18, 4560 Vig. Info Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i, og medbring evt. en flaske vand. Du er velkommen til at tage din egen yogamåtte med, men al udstyr forefindes på skolen. Tak for din interesse. Venlig hilsen Lars Gjerlufsen Forstander Her kan du tilmelde dig vores skolekreds. Skolens øverste myndighed er skolekredsen. Det er en gruppe mennesker, der har valgt at støtte op om skolens idégrundlag. Medlemmer af skolekredsen betaler pt. et årligt kontingent på 150,00 kr for et personligt medlemskab eller 200,00 kr for et familiemedlemskab som dækker hele husstanden. Der er i øjeblikket ca. 100 medlemmer. I vedtægternes § 2 står der blandt andet: Følgende kan være medlem af skolekredsen: Myndige personer, foreninger m.v. og offentlige myndigheder, som føler tilknytning til skolen og som er villige til at bidrage økonomisk til dens oprettelse og drift Privatpersoner, dvs. andre end offentlige myndigheder, skal udgøre flertallet af skolekredsen Medlemskab godkendes af bestyrelsen. Kan et medlemskab ikke godkendes, kan afgørelsen forelægges generalforsamlingen både af den, som bestyrelsen har afslået at optage og af et mindretal i bestyrelsen Af medlemmerne opkræves et beløb ved medlemskabets oprettelse samt kontingent mindst én gang årligt. Medlemmernes bidrag giver ikke ret til andel i skolens overskud. Medlemmerne hæfter ikke personligt for skolens gæld En gang årligt — i slutningen af april — afholder skolekredsen årsmøde (den præcise dato fremgår af skolens kalender). Her drøftes skolens liv og visioner, der serveres et dejligt måltid mad og som regel er der en lille koncert, som ofte spilles af skolens elever..

Kommende arrangementer

Se program nedenfor og følg med på vores facebookside

lyst til at høre mere - kontakt os!

Du kan snakke med os - fx en lærer - eller vi kan lave en aftale om at mødes.