Jon i studie3

Lær at skrive sange og producere musik

På Sangskriver & producerlinjen på Den Rytmiske Højskole lærer du at skrive sange fra bunden, komponere og arrangere musikken og indspille sangen i et studie.
Du kan deltage på linjen uanset hvilket instrument, du spiller, og om du tidligere har skrevet eller produceret musik.

På Sangskriver & producerlinjen lærer du, hvordan du
- får mest ud af den kreative proces
- udvikler dine ideer til færdige sange og produktioner
- indspiller din sang i et moderne studie

Når du begynder på Sangskriver & producerlinjen, lærer du at bruge højskolens moderne studier og tekniske hjælpemidler optimalt i den kreative proces, ligesom du lærer, hvordan moderne musik er bygget op, og hvordan produktioner benytter beats, samples, effekter og plug-ins.
Herefter kan du arbejde på egen hånd med dine egne og dine kammeraters produktioner og indspilninger, mens du bliver undervist og rådgivet af din lærer om det, du har mest brug for hjælp til. Nogle gange arbejder du også med disse produktioner i en lille gruppe. Højskolens udstyr står til rådighed døgnet rundt.
Du lærer også
- genrekundskab
- musikhistorie
- arrangement

Tag med på turne

Du kommer også med højskolen på turné. Elever på Den Rytmiske Højskole er altid på turné hen imod slutningen af et semester. Her kan du vælge at optræde solo med dine numre, eller gå sammen med nogle fra musiklinjen og optræde med dine numre som et band.

Nedenfor en kort opsummering af fag og muligheder du har på linien.

Frederik er fast underviser på vores sangskriver/producer linje

Jonas Dueholm underviser på sangskriver- og producerlinjen, samt i fagene sammenspil og lyrik.

Underviser i Sammenspil, Trommer, Trommeworkshop. Bifaget Komposition og valgfagene Dans og bevægelse.


Fag

Du har 8 lektioner på SP-linjen hver uge. Vi gennemgår indspilningsteknikker og produktionsværktøjer. Der bliver arbejdet med hele sangskrivningsprocessen.

Vi har valgfag fredag formiddag. Du skal vælge et fag, som du kommer til at fordybe dig i hele semesteret.

Fælles for alle er vores TemaTimer. De ligger i alle de almindelige skemauger. I starten vil de indeholde basisforløb med forskellige grundkompetencer, som vil optimere dit højskoleophold. Derefter vil TemaTimerne have et ugentligt tema, således at alle timerne i en uge vil tage udgangspunkt i dette tema som fx kunne være filosofi, karneval eller kommunikation.

Ved siden af dit linjefag skal vælge et bifag ud af 6 forskellige muligheder. Det kan enten være et bifag der bygger ovenpå dit linjefag, eller du kan vælge et bifag i en anden retning, så du får en bredere faglighed.

Bliver det overhovedet hverdag når man er på højskole? Egentlig ikke, men her kan du se hvordan en typisk dag er på højskolen.

Et semester har både skemauger og specialuger. Det starter selvfølgelig med introugen, og kulminerer med turnéen og projektugerne.

Vores priser er de totale priser. Det vil sige, at betaling for al undervisning (også soloundervisning), ophold og forplejning, ture og turné, billetter til koncerter og teater, internetadgang m.v. alt er inkluderet.