Sanger i røg

På sanglinjen vil du få soloundervisning i sang, sangworkshop og synge på et sammenspilshold. Du kommer til at arbejde med dig selv og din stemme. I sammenspil udfordres du af det fælles drive, mens du i workshop og solo får mulighed for at undersøge din egen stemmes drift og mulighed.

Sangen begynder, hvor ordet forstummer
Sangen er sjælen og hele kroppen.
Sangen er følelsen — udtrykket — tanken
Sang er at flyve — Sang er at falde gi’ slip — ta’ fat — og gi’ slip igen
Sangen er en palet fuld af farver klar til brug.
Derfor glæder vi os til du kommer
Derfor er vi på Den Rytmiske Højskole

Kærlig hilsen
Sanglærerne

Nedenfor en kort opsummering af fag og muligheder du har på linien.

Katrine underviser i solosang og sangworkshop og valgfaget Sangens univers.

Underviser i sangworkshop og sangsoloundervisning.

Underviser i Sang, Sangens univers og slip din sceneskræk.


Fag

Sammenspilsundervisningen er et af de store fag på musiklinien. Det er her du kan samle og bruge mange af de færdigheder du har, og som du får også fra de andre fag. Undervisningen spænder vidt fra indøvelse af numre og afprøvning af arrangementer over workshops og performance til studieindspilninger og planlægning og gennemførelse af turné med livekoncerter.

Som sanger hos os har du sangworkshop. Her er du sammen med alle de andre sangere. Vores mål med workshoppen er at skabe en instrumentkultur, hvor I lærer hinanden bedre at kende og får lyst til sammen at arbejde videre med de ting vi beskæftiger os med i workshoptimerne.

I soloundervisningen lægger vi vægt på at du udvikler dit personlige udtryk og finder din egen stemme.

Vi har valgfag fredag formiddag. Du skal vælge et fag, som du kommer til at fordybe dig i hele semesteret.

Fælles for alle er vores TemaTimer. De ligger i alle de almindelige skemauger. I starten vil de indeholde basisforløb med forskellige grundkompetencer, som vil optimere dit højskoleophold. Derefter vil TemaTimerne have et ugentligt tema, således at alle timerne i en uge vil tage udgangspunkt i dette tema som fx kunne være filosofi, karneval eller kommunikation.

Ved siden af dit linjefag skal vælge et bifag ud af 6 forskellige muligheder. Det kan enten være et bifag der bygger ovenpå dit linjefag, eller du kan vælge et bifag i en anden retning, så du får en bredere faglighed.

Bliver det overhovedet hverdag når man er på højskole? Egentlig ikke, men her kan du se hvordan en typisk dag er på højskolen.

Et semester har både skemauger og specialuger. Det starter selvfølgelig med introugen, og kulminerer med turnéen og projektugerne.

Vores priser er de totale priser. Det vil sige, at betaling for al undervisning (også soloundervisning), ophold og forplejning, ture og turné, billetter til koncerter og teater, internetadgang m.v. alt er inkluderet.