GuitarSolo i rød

Når du starter som guitarist får du masser af muligheder for at prøve dine ambitioner drømme og evner af. Der er mange forskellige fag der giver dig mulighed for at udvikle dit musikalske talent både obligatoriske fag og valgfag hvor du kan specialisere dig inden for et bestemt område. Men der er selvfølgelig også fag der retter sig direkte mod dine instrumentale færdigheder og fokusere på hvordan du kan udvikle dig som guitarist.

Udstyr
Som Guitarist vil du kunne bruge: Marshall JCM 2000 med 1960st (4×12”) kabinet, Fender de Ville (2×12”) og Line 6 Flextone. Herudover kan du også finde Fender de Ville (4×10”), Vox AC30, Roland Jazz Chorus 120, Peavey Classic 50, Fender Super Amp, Fender Blues Deluxe mm.

Nedenfor en kort opsummering af fag og muligheder du har på linien.

Underviser i guitarworkshop og guitarsoloundervisning.

Underviser i sammenspil, guitar, guitarworkshop og Tematimer.

Underviser i Guitarsoloundervisning, Teori & hørelære grundkursus og Bifagsguitar


Fag

Sammenspilsundervisningen er et af de store fag på musiklinien. Det er her du kan samle og bruge mange af de færdigheder du har, og som du får også fra de andre fag. Undervisningen spænder vidt fra indøvelse af numre og afprøvning af arrangementer over workshops og performance til studieindspilninger og planlægning og gennemførelse af turné med livekoncerter.

Guitarworkshop er det fag hvor du mødes hver uge med din guitarlærer og alle de andre guitarister. Her gennemgår vi alle de centrale aspekter af guitarspillet: Teknik, skalaer, akkordlære og opbygning på guitar, rytmeguitar, sologuitar, improvisation, nodelæsning og overblik, guitarer, forstærkere og udstyr.

Soloundervisning er det sted hvor du mødes alene med din lærer. Her har du mulighed for at snakke videre om de ting der er gennemgået i workshoppen, men tilpasset dit individuelle niveau.

Vi har valgfag fredag formiddag. Du skal vælge et fag, som du kommer til at fordybe dig i hele semesteret.

Fælles for alle er vores TemaTimer. De ligger i alle de almindelige skemauger. I starten vil de indeholde basisforløb med forskellige grundkompetencer, som vil optimere dit højskoleophold. Derefter vil TemaTimerne have et ugentligt tema, således at alle timerne i en uge vil tage udgangspunkt i dette tema som fx kunne være filosofi, karneval eller kommunikation.

Ved siden af dit linjefag skal vælge et bifag ud af 6 forskellige muligheder. Det kan enten være et bifag der bygger ovenpå dit linjefag, eller du kan vælge et bifag i en anden retning, så du får en bredere faglighed.

Bliver det overhovedet hverdag når man er på højskole? Egentlig ikke, men her kan du se hvordan en typisk dag er på højskolen.

Et semester har både skemauger og specialuger. Det starter selvfølgelig med introugen, og kulminerer med turnéen og projektugerne.

Vores priser er de totale priser. Det vil sige, at betaling for al undervisning (også soloundervisning), ophold og forplejning, ture og turné, billetter til koncerter og teater, internetadgang m.v. alt er inkluderet.