Fest - royal feat i VEGA

Music Mangement er ny linie og bifag efter sommerferien.

Indholdet i faget både som bifag og linjefag er som nedenfor - men linjefagselever vil have en del mere praktisk arbejde, og få mere sparing omkring deres projekter. Ring til skolen for flere oplysninger.

Du vil blive præsenteret for både teori og praksis omkring udgivelsen af din egen og andres musik på forskellige platforme, planlægning af koncertevents, økonomi og jura i musik, skrivning af kontrakter, KODA og bandkarrieremuligheder. 

Vi vil bruge tid på kunstnerisk identitet - både musikalsk og visuelt, på projektstyring, på produktion af flyers, plakater, “CD-covers”, musikvideo og effektiv brug af sociale medier.
Det er også os der står for skolens udgevelser og planlægning af events.

Underviserne er et mix af skolens faste lærere og folk der arbejder professionelt i branchen.
Dette semester har vi haft Esben Marcher (leder af SPOT-festivallen) og Mai Øvlisen (Head of communications på Distortion) samt Sidsel Nørgaard (censor på Music management på konservatoriet og projektleder på Sony Music).
De er iøvrigt også gamle elever fra DRH.

Et par eksempler på projekter:
VigUpcomming (Vig Festival): projektering, udvælgelse af dommere, sponsoraftaler, afvikling af koncert og efterfølgende promovering. De 3 vindere skal spille på Vig Festival heartbeat scene onsdag.
Vig Festival Talentpris. Prisen er blandt andet 15.000 kr.
For SPOT festival og Distortion: Forskelligt arbejde på festivallen.
25 års jubilæumsfest på VEGA for højskolen
Open Air festivallen som afslutter sommersemesteret.

Store Scene
Store Scene
Store Scene
Store Scene
Bas i SH